Previous_page Next_page
Share |


the walls divide the stop in half, one side facing the car park. why would you do this?
Posted Sep 07, 2009 8:09 PM by kavbar

The bus stop is in the forward portion of the structure. The back half of the structure has a bulletin board to post notices and is set at angle to help draw people from the parking lot towards campus.
Posted Sep 08, 2009 3:09 AM by messsara

Approaching_from_campus_center_dr Approaching_from_parking_lot Views
click to show larger

Kaleidoscope Stop

Submitted by messsara on September 04, 2009

The kaleidoscope stop plays on light, color, and how they move. The panels dividing the bus stop are light paintings, which use the interaction of light and colored glass to create works of art. In this case the lights are mounted on a track in the frame, allowing people to move them creating different works of art with each change. The overhead structure is composed of stainless steel, which will reflect the light and providing a continually changing scene as people move around it. With its glowing lights and changing appearance, the kaleidoscope stop would become an instantly recognizable beacon on campus.

shadow
Sponsored by the Utah Transit Authority, Federal Transit Authority and The University of Utah